Banner

пятница, 28 сентября 2018 г.

Украина - Выставка / Ukraine - Exhibition

Укрфілекспо 2018

Що спільного між першими українськими марками та грошима? Які пошти світу виготовляють марки із незвичних матеріалів – каміння, тканини та мережива, шкіри та металу? Як художники створюють марки? Чому світові Будинки моди Givenchy, Emanuele Ungaro та інші долучаються до створення знаків поштової оплати? Які колекції марок отримали призові місця в Лондоні та Нью Йорку?

Про все це можна дізнатися на організованій Укрпоштою XVI Національній філателістичній виставці «Укрфілекспо 2018», що відбудеться 9-14 жовтня в конгрес-центрі «Український дім» (вул.Хрещатик, 2). Цього року вона присвячена 100-річчю випуску перших поштових марок України. На ній будуть представлені 127 унікальних філателістичних експонатів колекціонерів з України та світу.

Кожного дня на виставці відбуватимуться спецпогашення та введення в обіг нової поштової продукції, в т. ч. ексклюзивної. Зокрема, поштового блоку «Перші українські поштові марки доби визвольних змагань 1917–1921 років» та вперше НБУ і Укрпошта презентуватимуть унікальний сувенірний буклет з поштовим блоком і монетою, випущеним на честь 100-річчя перших поштових марок України.

Протягом п’яти днів відбудуться майстер-класи, лекторії – художників, що створюють гроші та поштові марки, ілюстраторів, відвідати лекторії тих, хто створює образ сучасної України.

Запрошуємо відвідати подію – вхід безкоштовний.





ukrposhta.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий